سرطان خون یکی از بیماریهایی است که میتواند بدن هر فردی اعم از زن، مرد، کودک، بزرگسال، جوان و نوجوان را به خود درگیر کند و در نهایت هم منجر به مرگ فرد شود. سرطان پلاکت خون به دلیل این که انواع مختلفی دارد و در اثر عوامل گوناگون هم به وجود میآید، امروزه تحت بررسیهای پیشرفته قرار گرفته است. اصلی ترین بررسیها برای این صورت میگیرند که راهکارهایی درمانی را در این زمینه به افراد ارائه دهند. راهکارهایی که حیاتی دوباره به جسم هر فرد بیماری را میبخشند و میتوانند استرس و اضطراب را نیز تا حدودی از این فرد دور کنند. پلاکت خون به آن دسته از سلول خونی گفته میشود که سبب لخته شدن و سفت شدن خون در رگها میشوند. حال اگر بدن فردی نتواند به درستی از این پلاکتها استفاده کند، به هنگام خونریزی و یا حتی در زمانهایی که یک خراش کوچک بر روی پوست به وجود میآید، ممکن است بدن خون زیادی را از دست دهد و این اتفاق هم چندان خوشایند نیست. زمانی که فردی به لوسمی یا همان سرطان پلاکت خون دچار میشود، دیگر این پلاکتها مقاومت خود را از دست میدهند و ممکن است کارایی چندانی هم نداشته باشند. به همین دلیل سلولهای سرطانی بر این پلاکتها غلبه میکند و در نهایت هم انسان را به مرگ میکشاند . از این رو ما در این مطلب میخواهید در مورد سرطان خون که انواع مختلفی دارد صحبت کنیم و راهکارهایی را نیز در رابطه با درمان این نوع از سرطان به شما عزیزان ارائه دهیم.
زمانی که صحبت از سرطان پلاکت خون به میان میآید، ممکن است بسیاری از افراد مشتاق باشند که بدانند پلاکت خون چیست. پلاکت یا ترمبوسیت جزو سلولهای کوچک و کروی شکلی هستند که در خون انسان زندگی میکنند و حدود دو تا چهار میکرون قد دارند. این سلولها اکثر اوقات وظیفهی نگهداری کردن از خون بدن را بر عهده دارند اما انعقاد خون و جلوگیری کردن از خون ریزیهای پی در پی هم جزو مسئولیتهای اصلی پلاکت خون به شمار میآید. زمانی که بدن در صورت تشخیص کم شدن خون سروتونین ترشح میکند، همراه با این سروتونین پلاکتهای زیادی هم ترشح میشوند که در مواقع خونریزی به کمک انسان میآیند. حال تصور کنید که اگر سلولهای سرطانی با این پلاکتها سر جنگ پیدا کنند، چه رخ میدهد!
سرطان خون انواع مختلفی دارد که هر کدام از آنها میتوانند علائم گوناگونی را هم با خود به همراه داشته باشند که در بحث انواع سرطان خون به صورت کامل به ان میپردازیم اما در حال حاضر کلیترین علائمی که باید سبب نگرانی یک فرد شوند، در موارد زیر آمدهاند. پس اگر حس میکنند که تمامی این عوامل را در بدن خود دارید، بهتر است به آزمایشها و چکاپهای مربوط به تشخیص سرطان خون در مراکز معتبری مثل آزمایشگاه ثمره بپردازید:
۱: ضعف کردن بدن و احساس خستگی مداوم به خصوص در ناحیهی سر و پا
۲: کبود شدن خود به خود بخشی از بدن و خونریزی مداوم بدون انعقاد خون در بدن
۳: تب کردن بیش از حد، بالا رفتن دمای بدن تا حد غیر معمول و لرز و سردی بدن بیش از حالت نرمال
۴: علائم همچون سردرد های مداوم، اسهال، استفراغ، تشنج و احساس درد در مفاصل اعضای بدن
۵: عرق کردن به صورت نامتعادل به خصوص در شبها
۶: کاهش وزن غیر طبیعی و تورم کردن غددهای لنفاوی در بدن
۷: مشاهدهی تورم در طحال
۸: عفونتهای شدیدی که اغلب با درد بسیاری هم همراه هستند
به طور کلی امروزه پزشکان برای این که سرطان پلاکت خون را مورد بررسی قرار دهند و این سرطانها را در طبقه بندیهای مختلف قرار دهند، از واکنشهای گلبول سفید خون کمک میگیرند. علاوه بر این، این سرطانها را از نظر سرعت پیشرفت بیماری هم در دیدگاههای گوناگونی تقسیم میکنند. در حال حاضر پنج نوع سرطان خون شناسایی شده است که هر کدام از آنها راههای درمان خاصی دارند، با علائم ویژهای همراه هستند و بر اثر عوامل گوناگونی هم به وجود میآیند. ما در ادامه در مورد تمامی این سرطانهای خون به صورت کامل با شما صحبت خواهیم کرد.
نوع اول سرطان پلاکت خون که با نام سرطان لنفوسیتی حاد یا all شناخته میشود، سرطانی است که خیلی سریع میتواند در بدن انسان رشد کند و سلولهای خود را در جای سلولهای لنفوسیتی خون قرار دهد. در این نوع از سرطان تمامی سلولهای لنفوسیتی که در حال حاضر بالغ نشدهاند و یا نمیتوانند به خوبی رشد داشته باشند، توسط سلولهای سرطانی تسخیر شده و از بین میروند. پس از این که این سلولهای در جای سلولهای لنفوسیتی قرار گرفتند، به اعضای دیگر بدن مثل مغز، کلیه و کبد منتقل شده و تمام بدن را فرا میگیرند. زمانی که این نوع از سرطان خون شکل میگیرد، بدن انسان با خونریزیهای مکرر لثه رو به رو میشود و یا دچار تنگی نفس میشود. علاوه بر این، کاهش ناگهانی وزن، خون دماغ شدن، قطع نشدن خون بدن هنگام ایجاد خراش و همچنین تب و لرز و خستگی شدید هم از جمله عواملی عستند که نشان از وجود سرطان خون لنفوسیتی حاد در بدن انسان دارند. پرتو درمانی و ایمنی درمانی از جمله راههای درمانی هستند که برای این نوع از سرطان به کار گرفته میشوند اما انچه که در اینجا اهمیت دارد این است که شما با تشخیص سریع بهترین راههای درمان و جلوگیری از نفوذ سلولهای سرطان خون را در بدن خود پیاده کنید و در نهایت پیش از این که سرطان وجود شما را در بر بگیرد، آن را درمان نمایید. در غیر این صورت استفاده از تمامی راههای درمان بیهوده و هزینهبردار خواهد بود.
سرطان خون لنفوسیتی مزمن نیز یکی دیگر از انواع سرطانهای خونی است که در اثر به وجود آمدن تغییرات نامشخص در روند رشد یک فرد بدن را به انحصار خود در میآورد. این نوع از سلولهای سرطانی ممکن است رشد کندی داشته باشند. بنابراین خود را دیرتر از سایر سرطانها نشان میدهند و ممکن است زمانی که فرد با این بیماری مواجه شود و آن را در بدن خود تشخیص دهد، دیگر کار از کار گذشته باشد. سرطان خون مزمن یا سرطان cll میتواند سلامت کلی جسم را هم به خطر بیندازد. این بیماری نیز همانند بیماری میلوئیدی حاد با کم خونیهای مزمن و شدید همراه است اما این تنها علائم ابتلا به این بیماری نیست بلکه بزرگ شدن طحال، تورم غددهای لنفاوی بدن و لخته شدن پلاکتهای خون بدن از جمله علائمی هستند که نشان از سرطان خون لنفوسیتی مزمن دارند. برای این که این نوع از بیماری تشخیص داده شود، ابتدا از بیمار آزمایش سی بی سی میگیرند و در آن میزان پلاکتهای خون را مورد بررسی قرار میدهند. حال اگر پلاکت خون کم شده باشد، پزشک میتواند بفهمد که فرد سرطان خون دارد یا خیر!
نوع دیگری از سرطانهای خون وجود دارند که به سرطان پلاکت خون میلوئیدی حاد معروف هستند. در این نوع از سرطان هم سلولهای سرطانی رشد سریعی دارند اما تنها در خون رشد نمیکنند بلکه فعالیت آنها میتواند مغز استخوان اندامهای مختلف بدن را هم در بر بگیرد و سبب ایجاد اختلال در عملکرد این اندامها بشود. این نوع از سرطان خون جزو شایعترین و متداولترین سرطانهای خون هم است. زمانی که مغز استخوان بدن شما اقدام به ساختن سلولهای بلاست برای افزایش مقاومت خود میکند، ممکن است یک سری سلول نابالغ را هم تولید کند که قابلیت توسعه پیدا کردن ندارند و میتوانند عفونتهای شدیدی را هم در بدن راه بیندازند. در این نوع از سرطان زمانی که سلولهای سرطانی متوجه این امر ( نابالغ بودن بلاستها) میشود، به از بین بردن پلاکتها و سلولهای قرمز خون میپردازند و در نهایت هم با خارج کردن بلاست از مغز استخوان، تمام بدن را فرا میگیرند. اینجاست که بیمار با علائمی همچون کم خونی، خون ریزیهای مکرر و بدون قطع شدن، درد در استخوانهای اعضای مختلف بدن و عفونت در قسمتهای گوناگون مواجه میشود و باید از همان ابتدا به دنبال انجام آزمایشات و انجام راههای تشخیص بیماری سرطان پلاکت خون باشد. حال اگر فرد در اینجا متوجه شد که سرطان خون دارد، باید راههای درمانی را پیش بگیرد.
شیمی درمانی القایی و پیوندهای بنیادی از جمله راهکارهای درمانی هستند که در جهت از بین بردن سلولهای سرطانی موجود در خون و مغز استخوان به کار گرفته میشوند. بیمار باید تا اخر عمر خود این راهکارها را به کار ببندد اما در صورت استفادهی منظم از این راهکارها در طول دورهی درمان، ممکن است سلولهای سرطانی دیگر تکثیر نداشته باشند و به طور کلی از بدن یک فرد رخت ببندند.
نوع دیگری هم از سرطانهای خون که در سلولهای خون ساز مغز استخوان کمین کردهاند، سرطان خون میلوئیدی مزمن یا سرطان پلاکت خون cml است. در این نوع از سرطان خون ابتدا سلولهای سرطانی در مغز استخوان رشد میکنند و پس از این که به بلوغ کامل رسیدند، به خون میروند. حال که خون انسان هم با این سرطان درگیر شد و پلاکتهای موجود در آن هم بر اثر وجود سلولهای این چنینی کمتر و کمتر شدند، بدن از خود ضعف نشان میدهد. در اینجا است که این سلولها به خون تمامی قسمتهای بدن و همچنین اعضای مهم و حساسی مثل کلیه و کبد و قلب راه پیدا میکنند و در نهایت هم مرگ فرد بیمار را در پی دارند. این بیماری رشد کندی دارد اما زمانی که تمامی بدن را در بر گرفته باشد، تقریبا میتوان گفت که درمان آن ناممکن است. یکی از نکات بسیار مهمی که در مورد سرطان خون cml باید بدانید این است که سلولهای سرطانی در این نوع به صورت مستقیم با کروموزومهای غیر طبیعی موجود در بدن مثل کروموزومی به نام فیلادلفیا در ارتباط هستند و میتوانند بر عملکرد این نوع از کروموزومها هم نظارت داشته باشند.
اگر کنجکاو هستید که بدانید علائم این نوع از بیماری سرطان چیست، باید بگوییم که افرادی که به cml مبتلا میشوند، معمولا پوست رنگ پریدهای دارند و اغلب اوقات هم دمای بدن این افراد در سطحی بالاتر از سطح متعادل قرار دارد. از دست رفتن اشتها و کم شدن وزن هم از جمله علائمی هستند که نشان از سرطان خون میلوئیدی مزمن دارند. برای تشخیص این نوع از سرطانها لازم است شما به آزمایشگاههای معتبری که از تجهیزات بسیار پیشرفته برای شناخت بیماریهای مختلف استفاده میکنند، مراجعه کنید. ازمایشهایی مثل ثمره که زیر نظر سازمان بهداشت فعالیت دارند و میتوانند بیماری سرطان پلاکت خون در هر بیماری را به سریعترین حالت ممکن تشخیص دهند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و رزرو وقت برای انجام آزمایش میتوانید با شمارههای تماس ما تماس بگیرید.
اخرین نوع از سرطان خون را هم سرطان خون سلول موئی تشکیل میدهد. این نوع از سرطان خون نوعی سرطان نادر است که با سلولهای لنفاوی موجود در خون سر و کار دارد. زمانی که در بدن یک فرد مغز استخوان به تولید بیش از حد سلولهای لنفاوی بپردازد و گلبولهای سفیدی را جهت مقابله با انواع عفونت تولید کند، این سلولهای سرطانی فعالیت خود را آغاز کرده و کم کم جای سلولهای سفید خون را میگیرند. در اینجا است که گلبول سفید و قرمز در خون کاهش پیدا میکند و در عوض سلولهای سرطانی بیشتر و بیشتر میشوند. ضعف و احساس خستگی، احساس تب، خونریزی آسان، تنگی نفس، کاهش وزن به صورت نامتعادل و تورم غدد لنفاوی همه و همه جزو علائمی هستند که نشان از پیشروی سلولهای سرطانی مویی در بدن دارند. پس اگر چنین علائمی را در بدن خودتان احساس میکنید، باید هر چه سریعتر راهکارهایی که در جهت تشخیص سرطان خون وجود دارند را شناسایی کنید و سپس با به کار گرفتن این راهکارها، به بهبود و جلوگیری از پیش رفتن سلولهای سرطان خون سلول مویی در بدن بپردازید.
بسیاری از افرادی که برای اولین بار متوجه وجود علائم سرطان خون در بدن خود میشوند، به محیطهای درمانی مراجعه میکنند تا بودنهای یا نبودن سرطان در بدن آنها بررسی شود. سرطان خون از راههای مختلفی در مراکز درمانی تشخیص داده میشود. انجام آزمایشات شیمیایی خون، بررسی میزان سلولهای خونی، نمونه برداری کردن از غددهای لنفاوی موجود در خون و ایمونوفنوتیپ از جمله راهکارهای هستند که به یک پزشک متخصص در تشخیص دادن این بیماری کمک میکنند. در هر کدام از این روشها، نوعی از اطلاعات مربوط به خون بدن مورد استفاده قرار میگیرند و سپس به دست برسی سپرده میشوند. از این رو شما میتوانید هر کدام از روشهای تشخیص را که تضمین شده هم هستند، انتخاب کنید و به سلامت یا عدم سالم بودن بدن خود پی ببرید. ناگفته نماند که در حال حاضر کلیات امور مربوط به تشخیص سرطان خون در ازمایشگاههای مجهز انجام میشود. پس اگر شما هم علائم این سرطان را در بدن خود دیدهاید، میتوانید به آزمایشگاه معتبر ثمره که امادهی خدمات رسانی به شما عزیزان است، مراجعه کنید و در صفهای تشخیص این بیماریها قرار بگیرید.
مهمترین و متداولترین راهی که برای درمان سرطان پلاکت خون به کار گرفته میشود، استفاده از آزمایشهای خون است. در آزمایشهای خون مواد شیمیایی و طبیعی که در خون بیمار وجود دارند مورد بررسی قرار میگیرند و نشان میدهند که عملکرد اندامهای خاص بدن به چه صورت است. این آزمایشات که با گرفتن خون از بدن بیمار سر و کار دارند، میتوانند نتایج مطلوبی داشته باشند. نتایجی که پزشک با استفاده از آنها به مشکلات موجود در کبد و کلیه را که از سرطان نشئت میگیرد را شناسایی کرده و سپس راهکارهای درمانی را به بیمار خود ارائه مینمایند. در آزمایشهای شیمیایی خون که اغلب با مواد شیمیایی موجود در خون مشغول هستند، میزان فسفات، کراتینین، اسید اپریک و همچنین میزان نیتروژن اوره خون با اعدادی شاخص در ورقهی نتیجهی آزمایش مشخص میشوند و پزشک با علمی که دارد و از روی همین میزان مواد شیمیایی موجود در خون، میتواند حاد بودن یا نبودن این نوع سرطان خون موجود در بدن بیمار را تشخیص دهد. علاوه بر این، ارائه هر کدام از راههای درمان این بیماری هم مستلزم این است که پزشک با مواد شیمیایی و سرطانی موجود در خون بیمار آشنایی داشته باشد. شما عزیزان که به دنبال یک آزمایشگاه معتبر برای انجام کلیهی فرآیندهای مربوط به آزمایشهای شیمیایی خون هستید، میتوانید با ما در آزمایشگاه ثمره تماس بگیرید و یا به صورت حضوری به این آزمایشگاه مراجعه کنید و آزمایشات مربوط به سرطان پلاکت خون را انجام دهید.
یکی دیگر از راهکارهای تشخیص سرطان خون این است که شما به شمارش کامل خون یا آزمایش cbc بپردازید. زمانی که سرطان بدن یک فرد را در بر گرفته باشد، مسلما تعداد گلبولهای قرمز، گلبولهای سفید، هموگلوبین و پلاکتهای خون در سطح طبیعی قرار نمیگیرند. از ان رو زمانی که شما این آزمایش را می دهید، میزان این عناصر موجود در خون به صورت دقیق مشخص میشوند و پزشک میتواند به تشخیص بیماریهای خونی شما بپردازد. علاوه بر این، اگر سلولهای نابالغی هم در خون شما وجود داشته باشند، با این نوع از آزمایشات میزان آنها مشخص شده و بیمار مشکوک به لوسمی یا همان سرطان پلاکت خون میشود. از این رو بسیار اهمیت دارد که قبل از انجام این نوع از آزمایشها برای پی بردن به وجود یا عدم وجود سرطان خون، با یک پزشک متخصص در ان زمینه مشورت کنید و نتایج آزمایش را هم از طریق همین پزشک بررسی نمایید.
اگر تا کنون با انواع راهکارهای تشخیص سرطان پلاکت خون سر و کار داشتهاید، حتما تا کنون نام ایمونوفنوتیپ را شنیدهاید. این روش تشخیص اغلب پس از این که بیمار آزمایشهای سرطان خون را داده است، به کار گرفته میشود چرا که رسالت اصلی آن تشخیص نوع سرطان خونی است که در بدن بیمار وجود دارد. در ایمونوفنوتیپ پروتئینهای موجود در خون مورد بررسی قرار میگیرند و برای انجام این فرآیند هم واکنشهای آنتی بادی خون بدن بررسی میشوند. ایمونوهیستوشیمی و فلوسیتومتری جزو روشهای متداولی هستند که با استفاده از انها میزان پروتئینهای خون و همچنین نوع سرطان پلاکت خون مشخص میشود. زمانی که پزشکان از این دو روش بهره میگیرند، تمامی سلولهای خونی را مورد بررسی قرار میدهند و در نهایت بر اساس میزان این سلولها مشخص میکنند که شما به کدام نوع از سرطانها دچار شدهاید و این سرطانها تا چه حدی در بدن شما پیش رفتهاند. ایمونوفنوتیپ جزو اصلیترین راهکارهای تشخیص سرطان پس از انجام آزمایشات اولیه است که هزینهی چندانی هم ندارد. از این رو هر بیماری که به سرطان مبتلا شده است، حتما باید ایمونوفنوتیپ را هم پشت سر بگذارد.
یکی از مدرنترین روشهایی که با استفاده از آن به تشخیص سرطان خون در بدن بیمار میپردازند، روش نمونه برداری کردن از غددهای لنفاوی است. در این روش بخشی از غدد لنفاوی خون از بدن بیمار خارج میشوند و در زیر میکروسکوپهای پزشکی مورد بررسی قرار میگیرند. بهگونهای که اگر پزشک در زیر این میکروسکوپ سلولهای سرطانی را مشاهده کند، میتواند نوع سرطان خون موجود در بدن بیمار را هم تشخیص دهد. این نوع از روش تشخیص سرطان پلاکت خون با نام بیوپسی جراحی هم شناخته میشود، به دقت و مهارت خاصی نیاز دارد تا در نهایت سالم بودن یا نبودن بدن بیمار را مشخص کند.
زمانی که صحبت از سرطان پلاکت خون به میان میآید، ممکن است بسیاری از افراد به فکر شیمی درمانی و راهکارهای درمانی از این قبیل بیفتند اما باید بگوییم که امروزه برای درمان این نوع از سرطان راهکارهای درمانی متنوعی ارائه شدهاند. متداولترین و مؤثرترین راههای درمان سرطان پلاکت خون پرتو درمانی، شیمی درمانی ایمونوتراپی و درمان از طریق داروهای هدفمند است که در ادامه در مورد آن صحبت میکنیم.
یکی از متداولترین راههای درمان سرطان به صورت تضمینی، شیمی درمانی است که در آن با استفاده از مواد شیمیایی بدن انسان را نسبت به سلولهای سرطانی مقاومتر میکنند. هدف شیمی درمانی این است که این سلولهای مخرب نتوانند رشد و تکثیر داشته باشند. به همین دلیل در این روش درمان برای تحقق هدف خاصه از تزریقات شیمیایی و داروهای مؤثر استفاده میشود. در هفتههای اول تشخیص بیماری باید بیماران در بیمارستان و تحت درمانهای شیمی قرار بگیرند اما پس از گذشت یک یا دو هفته، بیمار میتواند به منزل رفته و شیمی درمانی خود را زیر نظر پزشک و در منزل ادامه دهد.
امروزه به دلیل این که برخی از سرطانهای مزمن و حاد مثل سرطان لنفوسیتی مزمن چندان پیشرفت نکردهاند و هنوز هم تمام بدن یک فرد بیمار را نگرفتهاند، میتوانند با استفاده از داروهای اثربخش درمان شوند. داروهایی که برای درمان این نوع از سرطانها ارائه میشوند، اغلب به گونهای ساخته شدهاند که با عناصر موجود در خود با سلولهای سرطانی مقابله میکنند و در نهایت هم این سلولها را از بین میبرند. این داروها نه تنها در بهبود سرطان نقش مؤثری دارند بلکه اجازهی پیشرفت سلولهای سرطانی به سلولهای اطراف خون را هم نمیدهند و از این جهت هم دارای اهمیت زیادی هستند. ایماتنیب یکی از داروهای مؤثر و بدون بازگشت در این زمینه است که با قیمت بالایی هم به فروش میرسد اما در جهت بهبود سرطان پلاکت خون یک داروی بسیار مؤثر و کاربردی به شمار میآید. شما عزیزان میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد راههای درمان سرطان خون با ما در آزمایشگاه ثمره تماس حاصل کنید و سوالات خود را در این زمینه از ما بپرسید.
ایمونوتراپی در اصل به معنای تقویت سیستم ایمنی بدن است. اگر پزشک به شما توصیه کند که تحت درمان ایمونوتراپی قرار بگیرید، یعنی این که هنوز بدن شما میتواند در مقابل سرطان مقاومت کند و اگر سطح ایمنی آن بهبود پیدا کند، سرطان را هم از بین میبرد. در این روش از درمان سرطان تمامی سلولهای مرتبط با سرطان خون تقویت میشوند و در نهایت هم با مبارزه کردن با این نوع از سرطان، آن را از بین می برند. مونوکلونال نام مادهای است که در ایمونوراپی توسط بیمار مصرف میشود تا از این جهت بتواند ایمنی بدن خود را نسبت به وجود سلولهای سرطانی چند برابر کند. این روش یک روش ابتدایی است و برای افرادی که سرطان در جان آنها رخنه کرده است، چندان مؤثر نیست.
همهی کسانی که در مراکز درمانی مربوط به سرطان فعالیت دارند و حتی افرادی که در اطراف خود بیمار مبتلا به سرطان را میبینند، تا کنون نام پرتو درمانی را شنیدهاید. برای آن دسته از افرادی که هنوز با این روش درمان آشنایی ندارند باید بگوییم که پرتو درمانی روشی است که در ان با استفاده از پرتو سرطان پلاکت خون را از بین میبرند. به این ترتیب که پزشک برای از بین بردن تودههای سرطانی، از نوعی پرتو متمرکز و تاثیرگذار استفاده میکند که این پرتوها با انرژی خود در کوتاهترین زمان ممکن لوسمی حاد و مزمن را از بین برده و سلامت را برای بدن هر فردی به ارمغان میآورند. استفاده از پرتو درمانی روشهای خاصی دارد. در روش اول فقط بخشی از یک بدن مورد پرتو درمانی قرار میگیرد که با سلولهای سرطانی درگیر شده است اما روشی هم وجود دارد که در آن پرتوهای پر انرژی به تمامی اعضای بدن فرد بیمار میتواند و سلولهای سرطانی را از بین می برند. این تابشها آنچنان قدرت دارند که کتی به مغز استخوان بدن هم نفوذ کرده و نهایتا سرطان را بهبود میدهند بلکه سلولهای نابالغ موجود در خون و مغز استخوان را که زمینه ساز سرطان هستند را نیز تا حد زیادی از بین می برند.
ما در مطالب فوق در مورد سرطان پلاکت خون، علائم به وجود آمدن این سرطان، راههای درمان و راههای تشخیص سرطان خون با شما صحبت کردیم و نکاتی را هم در رابطه با انواع مختلف این سرطان در اختیار شما قرار دادیم. سرطان خود یکی از بیماریهایی است که در اثر عوامل ژنتیکی و عوامل محیطی ایجاد میشود و زمانی هم که یک بدن را درگیر کند، میتواند سریع فرد را به سوی مرگ ببرد. به همین دلیل توصیهی ما در ثمره به شما این است که تا علائم این نوع از سرطان را مشاهده کردید، سریعا آزمایشات مربوطه را انجام دهید و در پیشگیری و جلوگیری از گسترش این بیماری هم نقش موثری ایفا کنید. شما عزیزان میتوانید تمامی سوالات خود را در این زمینه از ما در معتبرترین آزمایشگاه در پایتخت و سر تا سر ایران بپرسید.
جهت هماهنگی و رزرو وقت می توانید به سایت مراجعه نمایید
و یا با شماره های درج شده تماس حاصل فرمایید.
26471830-26471272
شماره واتساپ
09129001037