تست غربالگری بارداری

غربالگری بارداری

داشتن فرزند سالم آرزوی هر پدر و مادری است. خوشبختانه الان دیگه مثل قدیم نیست که پدر و مادرا صبر کنن بچه به دنیا بیاد بعد ببینن سالمه یا نه یا خدایی نکرده نوزاد با مشکلات ژنتیکی مثل سندروم داون یا بیماریهای مادرزادی به دنیا بیاد. امروزه با پيشرفت علم و فناوري بخصوص در حوزه پزشکی اين امکان براي والدين فراهم شده تا از تولد فرزندانی که مشکلات کروموزمی یا انواع بیماریهای مادرزادی رو دارن که باعث بروز مشکلات روانی و مالی زیادی در خانواده و جامعه ميشن جلوگيری بشه. لذا توصیه می شود مادران عزیز در این دوران تست غربالگری بارداری خود را انجام دهند.

تست غربالگری بارداری آژمایشگاه ثمره

البته که بیشترین آسیب رو خودِ کودک  میخوره که یک عمر باید با بیماری یا نقایص زندگی کنه. متاسفانه بعضی از خانواده ها به دلیل سطح پایین آگاهی و اطلاع نداشتن از مشکلاتی که کودکِ دارای بیماری ژنتیکی تا آخر عمر متحمل میشه همچنان این کودکان را به دنیا می آورند و با تصور اینکه خواست خدا بوده که این بچه اینطوری به دنیا بیاد خودشونو آروم میکنن. اما چنین نیست. این باور کاملا اشتباهه انقدر آزمایشهای دقیق و معتبر وجود داره که کوچکترین ناهنجاریهای جنین رو در دوران بارداری کاملا مشخص میکنه. به دنیا آوردن  فرزندانی با مشکلات ژتتیکی واقعا خیانت در حق اون بچه هست هر بچه ای حق داره که در سلامت کامل زندگی کنه و این امکان پذیر نیست مگر با انجام مرتب آزمایشهای غربالگری.

 هر چند انجام آزمایشهای غربالگري‏ سلامت جنين در دوران بارداری اجباری نيست اما توصیه میشه همه خانم‌های باردار حتی كسانی كه سابقه مشکلات کروموزمی (به ‏خصوص سندرم داون) در خانواده‌ شون وجود نداره یا ازدواجشون فاميلی نیست يا حتی سنشون بالا نيست آزمایشهای غربالگری رو انجام بدن. با وجود همه این توضیحات اگه خانمی باز هم تمايل به انجام آزمايش‌های غربالگری نداشت بدونه که پزشك هیچ مسئوليتی در قبال سلامت فرزند ایشون به عهده نداره.

غربالگری اول چه زمانی انجام مي‏شود؟

غربالگری اول بايد از ابتدای هفته 11 تا پايان هفته 14 بارداری انجام بشه. مهم‌ترين كاری كه در اين غربالگری انجام ميشه سونوگرافی هست که در این سونوگرافی موارد زیر مورد بررسی قرار میگیره:

  • بررسی ضربان قلب جنين
  • سن جنين
  • محل جفت و مايع دور جنين
  • اندازه گیری ضخامت پشت گردن جنين (NT)

ضخامت پشت گردن جنین باید كمتر از 3 ميلی متر باشه در غير اين صورت غير طبيعیه.

همزمان با اين سونوگرافی يه آزمايش خون هم از مادر گرفته می شه كه در اون عوامل متعددی ارزيابی میشه.

نتايج به‌دست اومده از آزمايش خون مادر ضخامت پشت گردن جنين و سن مادر رو با استفاده از يک نرم‌افزار رايانه‌ ای تجزيه و تحليل ميیكنن تا مشخص بشه جنين براي ابتلا به سندرم داون جزو گروه پرخطر قرار داره یا نه.

 اگر احتمال خطر وجود داشت چه…؟

اگر جنين جزو گروه پرخطر ابتلا به سندرم داون باشه بايد قبل از هفته 14 بارداری نمونه دقيقی از پرزهای جفت که به آن CVS گفته میشه گرفته بشه. نمونه‌ گرفته شده برای بررسی وضعيت كروموزومی به آزمايش ژنتيک ارسال میشه با اين آزمايش ميتوان اختلال كروموزوم 21 يا سندروم داون رو تشخيص داد.

آزمایشگاه ثمره با داشتن محیطی آرام و با کادری مجرب، آماده انجام آزمایشات تست غربالگری بارداری است. شما می توانید با شماره های زیر برای انجام آزمایشات و مشاوره با ما در تماس باشید:

جهت مشاوره,هماهنگی و رزرو وقت می توانید به سایت

www.samarehlab.com

مراجعه نمایید و یا با شماره تلفن های زیر تماس حاصل فرمایید.

26471830 – 26471272

شماره واتساپ

09129001037

جوابدهی آنلاین